Voorbereid voor een zomerdag

Voorbereid voor een zomerdag

31 mei 2022 0 Door Tjitske

De zomer is bijna hier en dat betekent dat de vakanties ook dichterbij komen. Tijd om ons daarop voor te bereiden met een extra zomerdag, hoe richten we die ook alweer het beste in? In deze blog vertel ik je hoe je dat kan doen. Je kan je er vast in herkennen dat deze dag ideaal is, en ook nog eens heel vrij verder in te vullen. Lees je mee?

Lekker relaxed opstarten

Allereerst worden we op een warme zomerdag niet wakker gemaakt door de wekker. Nee toch? Dan staan we lekker op wanneer we wakker worden en maken we een heerlijk ontbijtje voor onszelf. Doe rustig aan want het is vakantie en dan doen we allesbehalve haasten.

Wat brengt de dag

Goed, het kan zo zijn dat je niks op de planning hebt staan. Dat is ook lekker maar misschien wil je wel wat ondernemen. Wellicht gaan jullie naar het strand of een eindje fietsen. Heerlijk in beweging en in de buitenlucht. Daarna ploffen jullie op een terrasje neer voor een hapje en een drankje.

In de benen

Als je wat gaat doen, moet je je wel klaar maken. Dus hup lekker douchen en verwen jezelf extra tijdens de ochtendroutine door extra tijd te nemen. Kies een mooi poloshirt uit en een korte broek. Gooi er een paar gympen onder en voor je het weet ben jij fris en fruitig en klaar om te gaan.

Geniet van elkaar

De afgelopen jaren konden we de zomers niet met elkaar doorbrengen. Dit jaar kan dat wel weer en dat is natuurlijk heel erg fijn. Dus trommel al je vrienden op en organiseer een barbecue in het park of organiseer een feestje. Er zijn waarschijnlijk heel veel feestjes van allerlei soorten die de afgelopen jaren niet door konden gaan maar nu wel ingehaald kunnen worden. Dus kijk waar je zin in hebt en geniet, zoals deze kop zegt, van elkaar.

En van het weer

Uiteindelijk is de zomer ook gewoon het fijnste seizoen qua weer. Zelfs als je niet zo van de warmte houdt, zijn er veel verschillende manieren om te verkoelen. Je kleedt je uiteraard naar het weer bijvoorbeeld met zo’n poloshirt. Maar je kan ook de schaduw opzoeken. Zorg ook dat je voldoende drinkt en met mate direct van de zonnestralen geniet.

Geniet van deze zomerdag, wanneer je hem ook inplannend. En geniet uiteraard ook van de hele zomer straks!