Solo Moto!

Solo Moto!

19 december 2022 0 Door Tjitske

Is het al jaren je droom om heerlijk op je motor te toeren door Nederland, Frankrijk en Spanje? Lekker met je haren in de wind en tussendoor overnachten in schattige hosteltjes langs de weg? Misschien droom je er al jaren van om te werken op een boerderij, of misschien rijd je wel helemaal door naar Portugal of Italië. Wellicht wil je je alvast kijken wat je allemaal nodig hebt om veilig de weg op te gaan. Of misschien heb je al jaren een motor waar je op rijd maar ben je op zoek naar een voordelige verzekeringsmaatschappij. Bij Solo Moto vind je de voordeligste verzekering voor je motor, waardoor je uiteindelijk zonder problemen en zorgen de weg op kunt en lekker kunt genieten van jouw prachtige hobby. Veiligheid gaat voor alles!

Motorverzekering

WIl je je motor verzekeren? Solo Moto motorverzekering is in België de specialist op het gebied van verzekeringen voor je motor, en de focus ligt ook alleen op motoren. Je hoeft niet een verplichte combinatie te maken met je autoverzekering, en dat is voordeliger voor jou! Op deze manier kun je voor allebei apart de verzekering kiezen die het beste aansluit. Een goedkope premie voor je motorverzekering, en tegelijkertijd met een veilig gevoel op je motor stappen. Bij Solo moto sluit je al een verzekering vanaf €171,- per jaar! Dat is nog geen € 15,- per maand, waarmee jij met weinig zorgen en problemen de weg op kunt. Hoe fijn is dat?

Premie

Het is handig om van te voren je premie te berekenen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. De premie is namelijk niet bij elk merk hetzelfde. Ook zijn je schadevrije jaren van invloed op de uiteindelijke premie die je zal betalen. Heb je nog nooit een ongeluk gemaakt? Dan zal je premie een stuk lager zijn dan als je wel al eerder ongelukken hebt veroorzaakt. Misschien zijn er wel meer zaken die invloed hebben op de hoogte van je premie. Zoals het bouwjaar, en de hoeveelheid kilometers die je gemiddeld per jaar zult maken. Bij Solo Moto kun je vooraf je premie berekenen, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Op zoek naar een motorverzekering goedkoop? Neem even een kijkje op de website, kies de premie die het beste bij jou past en stap binnenkort op je motor om je avonturen achterna te jagen en te genieten van elke dag en elke plek.